The battle of the sexes

Robinson på tv4 går bara utför. För er icke insatta har avsnitten hittills gått ut på att det är ett tjejlag och ett killlag. Killarna har suttit inspärrade i arresten i den lokala byn, medans tjejerna blev återigen uppdelade i 2 lag. Det finns alltså 2 tjejlag och ett killlag.

Tjejlagen har tävlat emot varann i tävlingar som har gått ut på att de ska brottas i vatten och sand och få sandsäckar över till sitt lags mål, att 2 tjejer ska duellera mot varann genom att sitta ihop vid midjan med läderremmar och krypa, kråla och åla sig (i grunt vatten) till "sin" sida. Allt medan Paolo Roberto står bredbent med armarna i kors och stirrar när bikiniöverdelar åker på sned och trosor åker ner. Dessutom lovar han att "vinner ni så får ni något som kommer att vara en STOOR fördel för ditt lag i framtiden".

Gissa vad dom tävlar om?

En MAN.


(som dom senare i programmet gnäller på är ingen man. Han är nämligen rädd för småkryp.)

Dagisstart

Idag är det dagis på allvar för Axel, mig och Enzo. Och gissa vem som det är värst för av oss 3? ENZO! Han är helt förtvivlad när jag kommer hem utan Axel. Springer som en tok och piper mellan dörrarna här. Han är övertygad om att jag glömt Axel utanför. Nåväl, han vänjer sig väl också.

Inskolningen har gått upp och ner, men mest upp faktiskt! Men oj vad ont det gör i mammahjärtat när han blir ledsen när jag ska gå.. Ojojoj.. Men jag slutar aldrig att förundras hur förlåtande dom är när dom är så små. Det är bara tills jag gått som han är ledsen och sen när jag kommer igen får jag en stor puss och en bamsekram och sen är det bra med det, hade det varit jag hade jag varit arg forever liksom..

Idag ska han vara där i 5 timmar och både äta och sova där. Men något han har fått från sin far är att han kan somna precis varsom helst. Hoppas det gäller dagis med!

Och jag? Ja, jag ska väl vänta på att tiden ska gå antar jag! :) 


RSS 2.0