Vad har hänt med läggningen?

Sonen har alltid varit snäll med sovandet och började sova hela natten när han var 3-4 månader. I början struntade jag i läggningstider och läggningsritualer men sen märkte vi att han nog behövde sova lite längre än vi, och alltså somna tidigare på kvällen. Det gick bra till en början, han somnade i min eller hans pappas famn och sen la vi han i sin säng och när vi gick och la oss flyttade vi han till vår säng och det gör vi fortfarande.

De senaste 3 veckorna har läggningen blivit hemsk. Han skriker så han klöks, rivs, slåss och kastar sig bakåt och trycker ifrån mot våra bröstkorgar.. Han som alltid varit så snäll.. Nu är läggningen ett orosmoment för oss och antagligen han med. Vi har försökt med allt, läsa sagor, sjunga, vagga, men han vill helt enkelt inte somna.. Han är så trött att han sitter rakt upp och ner och somnar imellan skrikattackerna. Det som innan tog 15-20 minuter kan ta upp till en timme nu.. Struntar man då i att försöka lägga han så skriker han för det.

Nu är det inte varje kväll det är såhär, men vi tycker det har ökat väldigt de senaste veckorna. Stackars liten som ska behöva ha det så..

Kommentarer
Från: Pernilla- 20 år & mamma till Kevin

Vet hur det är & känns, vi hade samma problem med Kevin det började April förra året och nu sen vi flyttade har det blivit bättre. Han somnar i sin säng om vi ligger brevid honom, han använder mitt hår som snutte och alltid gjort det sen han var nyfödd.

Det är en jobbig period för både barnet och förälder, ge er inte ni fixar det. :) Kram

2011-01-03 klockan 23:40:38
Länk: http://pilliiis.blogg.se/
Från: emma

Då får vi hoppas att det går över här med..!

2011-01-04 klockan 00:46:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Länk:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0